29.2 C
Pristina
Thursday, July 18, 2024

Tri karakteristikat të cilat e bëjnë të veçantë këtë muaj të Ramazanit në këtë vit – Flet hoxha Enes Goga

- Advertisement -

Hoxha Enes Goga ka treguar tri karakteristikat që e bëjnë të veçantë këtë muaj të shenjtë të Ramazanit në këtë vit.

- Advertisement -

Sipas këtyre karakteristikave hoxha thotë se ka një rritje të madhe të besimtarëve të cilët po e agjërojnë muajin e Ramazanit.

“E para është një numër enomrë i besimtarëve i të rinjëve dhe të rejave të cilët po e agjërojnë muajin e Ramazanit dhe nëse e bëjmë një krahasim më vitet e tjera po e agjërojnë më shumë besimtar në këtë vit se sa në vitet e kaluara, e dyta e kemi bërë një sondazh jo profesional i cili ka rezultuar se në shkollat e mesme është një numër jashtëzakonisht i madh i të rinjëve dhe të rejave që po agjërojnë dhe ka dal që mbi 50 % e nxënësve janë agjërueshëm, dhe veçoria e tretë është se xhamiat në komunën tonë i kemi përplotë, sepse pas Liberazimit të vizave edhe neve si komunitet fetar na ka përcjellë shqetësimi se shumë të rinjë do të dalin jashtë vendit”, tha ai.

- Advertisement -

Hoxha shton se shumë fytyra të reja këtë vit po i frekuentojnë xhamitë.

- Advertisement -
- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -