8.1 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

Tech

Të fundit

Rekomanduar

Most Recent

Ja si Inteligjenca Artificiale po e “konkuron” Njerëzimin

Ermand Mertenika / Inxhinier Biomjekesor Jetojmë në një periudhë ku teknologjia po zhvillohet në mënyrë të shpejtë dhe po sjell ndryshime revolucionare në botë. Zhvillimi i...

Most Recent