17 C
Pristina
Tuesday, May 28, 2024

Histori

Të fundit

Rekomanduar

Most Recent

22 vjet më parë u lirua nga burgu i Nishit: Intervistë e Albin Kurtit nga burgu e Pozharevcit në mars të vitit 2000

Kryeministri i tanishëm Kosovës Albin Kurti në vitin 1999 ishte arrestuar dhe burgosur nga regjimi serb. Shkak për arrestimin e tij u bënë qëndrimet...

Most Recent