19 C
Pristina
Wednesday, June 19, 2024

Rajoni

Të fundit

Rekomanduar

Most Recent

Janë shfaqur pamjet që zbulojnë mënyrën se si funksionon regjimi i Vuçiqit: Nëse nuk i bindesh, nuk mund të jesh as pastruese

Portali Nova.rs ka siguruar dy regjistrime audio në të cilat kryetari i komunës së Çajetinës dhe partisë ‘Serbi e shëndoshë’, Milan Stamatoviq, u thotë...

Most Recent