8.1 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

Sallahu: Ka qenë dhe një person i tretë brenda qelisë së Deharit

- Advertisement -

Sipas raportit të parë të Institutit zviceran thuhet se brenda qelisë së Astrit Deharit ka qenë një person i tretë, ka theksuar zëvendësministri i Drejtësisë, Blerim Sallahu.

- Advertisement -

Sipas tij, ky person i tretë ka ndërhyrë në vrasjen e Astrit Deharit.

“..ai zviceran (Instituti) e ka cilësuar që ka qenë një person i tretë brenda burgun dhe ay ai person ka ndërdyrë në këtë rast, ai person ka ndërhyrë në vrasjen e Asitrit Deharit”, ka thënë Sallahu.

- Advertisement -

Ndërsa, sa i përket video-inxhizimeve nga kamerat e Institutit të Mjekësisë Ligjore nga ku janë zhdukur mostrat, Sallahu ka thënë se ajo inxhizimet dhe provat e tjera i ka marrë Polici e Kosovës dhe Prokuroria.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -