19 C
Pristina
Wednesday, June 19, 2024

PërpIasen Kërstiq dhe Shala: “Kurrë mos e harro që jam serb e që e pranoj reaIitetin e Kosovës”

- Advertisement -

Komentatori politik, Branislav Kërstiq ka pasur një përplasje me analistin, Krenar Shala gjatë debatimit për reciprocitetin që Kosova i kishte vendosur Serbisë, pasi që komentatori serb tha se në 2024 çështja Kosovë Serbi do të jetë e përfunduar.

Kjo e ‘nervozoi’ Shalën i cili i tha se është i habitur si po mundet të flet me kaq siguri për politikën, sepse një gjë e tillë Shalës iu dukë e pamundur.

- Advertisement -

Por, Kërstiq iu drejtua Shalës duke i thënë që gjatë debatit me të asnjëherë mos ta harroj që ai është serb që ka pranuar shtetin e Kosovës.

Z.Shala veç me tre fjali, kurrë mos e harro që jam serb. Kurrë mos e harro që unë jam duke e pranuar realitetin e shtetit të Kosovës, unë jam kosovar.”, ka përfunduar Kërstiq në “Politiko”.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -