19 C
Pristina
Wednesday, June 19, 2024

Nesër prezantohet insekti më i ri i zbuluar në Kosovë

- Advertisement -

Kosova nesër do të përballet me një temë të rrallë.

- Advertisement -

Nesër do të prezantohet insekti i ri në Kosova i quajtur si Potamophylax humoinsapiens.

Prezantimin do ta bëjë profesori, Halil Ibrahimi.

- Advertisement -

“Ju ftojmë të merrni pjesë në prezantimin “Hulumtimi i insekteve në funksion të mbrojtjes së mjedisit: llojet e reja, endemizmi dhe biodiversiteti”, të profesorit në departamentin e Biologjisë në Fakultetin e Shkencave Matematike – Natyrore, prof. Halil Ibrahimi. Gjatë kësaj ligjërate, prof. Ibrahimi do të prezantoj edhe llojin e ri të insektit të zbuluar në Bjeshkët e Sharrit, të quajtur Potamophylax humoinsapiens. Prezantimi do të mbahet me datë 1 mars 2023, në ora 11:00, në sallën e Senatit, Rektorat” – thuhet në njoftim.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -