22.7 C
Pristina
Wednesday, July 24, 2024

Milaim Zeka fjalë të rënda për Tomë Gashin: I ka shti njerëzit me puth flamurin e Serbisë në zyrën e tij

- Advertisement -

Milaim Zeka ishte i ftuar në emisionin “Kendiv”. Si për shumē mysafirë të tjerë, edhe për Zekën u shfaqen disa fotografi të disa prej personazheve publike aktuale, si dhe të disa me të cilit kishte pasur debate më parë.

- Advertisement -

Në mes e tyre ishte edhe fotoja e avokatit Tomë Gashi, ndaj të cilit Zeka nuk u kursye. Atë e quajti ‘pa njeri’, gjersa nuk përfundoi me kaq.

Deklaratën e plotë e gjeni në videon më poshtë.

- Advertisement -

VIDEO KËTU

src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FT7plus%2Fvideos%2F599924371999330%2F&show_text=false&width=476&t=0″ width=”476″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”>

- Advertisement -
- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -