10.9 C
Pristina
Saturday, March 25, 2023

‘Mërzinë ma t’madhe e kom përjetu kur m’u ka da djali me gru, i ka lanë 6 fëmijë’ – I moshuari nga Drenica s’mund t’i ndalë lotët

- Advertisement -

Rekomandime

Një i moshuar nga Skenderaj ka rrëfyer mërzinë e madhe që po e përjeton që nga koha kur i biri i tij është ndarë nga gruaja.

- Advertisement -

Ai thotë se çdo ditë qanë për nipat dhe mbesat e tij të cilët në këtë kohë të shtyrë dëshiron ti ketë afër.

“Pse u nda…i bëri 6 fëmijë dhe në fund ma la djalin për me jetu kinse më shlirë…djali nuk e ka ndalë…po mërzitëm shumë”, ka thënë i moshuari.

Ndiqëni rrëfimin e tij: Video

- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -

Të fundit