10.7 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

Me UÇK është fitu Iufta, s’mund të fitohet Big Brother

- Advertisement -

Rekomandime

Nga Kosova ime

- Advertisement -

Xhulije Nura me prejardhje nga Dernica ka një strategji të qartë: Ta fitojë Big Brotherin duke mos shikuar çfarë mjetesh përdorë.

Ajo sa herë suImohet bën sallta dhe del gjithsesi tek Iufta e UÇK’së dhe çdo suIm ndaj saj arrin ta shndërrojë në suIm ndaj UÇK’së.

Njësoj ndodhi edhe mbrëmë kur Vedat Bajrami i Stupcave e kishte quajtur Komandante e Dubait. Xhulija heshti 24 orë për këtë, duke i lënë lotët për natën Prime kur shikueshmēria është në kulm.

- Advertisement -

Reagoi tok me të e tan Drenica. Shih ti, nëse një vajze gjysmë-finlandeze dhe gjysmë origjine nga Drenica i paske thënë diçka, e paske ofendu krejt Drenicën, krejt UÇK’në.

Reagimet do të duhej të ishin tjera. Askush nuk ka të drejtë ta përdorë as ushtrinë tonë të lavdishme, as Iuftën e saj çlirimtare pēr intetesa personale. UÇK ka emra dhe duhet reaguar vetëm kur shahet ajo. Ne nuk guxojmë ta ndërlidhim UÇK’në me tylifar spektakli gërditës e me tylifar matrapazi a matrapazje. Përfundrazi, duhet t’ua ndalojmë që UÇK’në ta përdorin si strategji. Me UÇK është fitu Iufta, është arrotur çlirimi ynë.

E ajo duhet të rrijë në piedestal dhe nuk guxon të ndotet nga askush.

- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -

Të fundit