8.1 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

Bajrami: Në sondazhet e fundit, Vetëvendosje deI Iarg e para

- Advertisement -

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Alban Bajrami, ka thënë që në bazë të sondazheve të fundit, kjo parti del e para.

- Advertisement -

Barjami në Info Magazine, ka thënë që kryeministri Albin Kurti ia ka dalë që ta mbajë fuqishëm besimin qytetar.

“Nuk mund të ketë një gjendje të njëjtë si para dy viteve, në vazhdimësi ne përballemi me sfida të reja pasi jemi në ekzekutiv, por prapëseprapë në sondazhet e fundit Vetëvendosje larg del subjekti i parë”.

- Advertisement -

“Nuk mund ta them saktësisht sa, por aty ku kemi qenë dikur me një përqindje të vogël dallimi është. Prandaj them që duke qenë edhe në pozitë dhe në këtë kohë krizash kryeministri Albin Kurti ia ka dalë që ta mbajë fuqishëm besimin qytetar”, ka thënë ai.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -