30.3 C
Pristina
Wednesday, June 12, 2024

Ambasadori suedez vjen me një lajm të mirë

- Advertisement -

Ikja e të rinjve nga Kosova nuk është shenjë e mirë për një shtet.

Kështu ka deklaruar ambasadori i Suedisë në Kosovë, Jonas Westerlund.

- Advertisement -

Ai tha se duhet të ketë më shumë vende pune dhe për këtë Suedia është e fokusuar që të sjellë kompani në Kosovë.

“Shoh çdo ditë qytetarë tek ambasada e Italisë duke pritur në radhë për të marrë vizë dhe për t’u larguar nga Kosova për një jetë më të mirë. Këto nuk janë shenja të mira për një shtet kur qytetarët e saj ikin. Duhet të ketë më shumë vende pune dhe prandaj ne po fokusohemi që të sjellim kompani suedeze këtu, që të fillojnë me prodhim këtu. Rinia po kërkon punë”, ka thënë ai.

- Advertisement -

Kështu ka deklaruar ambasadori i Suedisë në Kosovë, Jonas Westerlund.

Ai tha se duhet të ketë më shumë vende pune dhe për këtë Suedia është e fokusuar që të sjellë kompani në Kosovë.

“Shoh çdo ditë qytetarë tek ambasada e Italisë duke pritur në radhë për të marrë vizë dhe për t’u larguar nga Kosova për një jetë më të mirë. Këto nuk janë shenja të mira për një shtet kur qytetarët e saj ikin. Duhet të ketë më shumë vende pune dhe prandaj ne po fokusohemi që të sjellim kompani suedeze këtu, që të fillojnë me prodhim këtu. Rinia po kërkon punë”, ka thënë ai.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -