10.7 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

Postimi në rrjetet sociale “djeg” inxhinierin turk të Gjeofizikës

- Advertisement -

Rekomandime

Inxhinieri i Gjeofizikës Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan po përballet së fundmi me probleme serioze me ligjin për shkak se akuzohet për “nxitje të publikut në urrejtje dhe armiqësi” për shkak të një postimi në rrjetet sociale.

- Advertisement -

“Gratë e pambrojtura u përdhunuan, sepse ushtarët nuk zbarkuan dy ditët e para pas tërmetit”.

Ishte ky postimi në profilin personal të Profesor Ercan, që shkaktoi polemika të mëdha, duke detyruar autoritetet vendase që të marrin masa dhe të nisin një hetim ndaj tij.

- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -

Të fundit