7 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

​Përfaqësimi i parë i Kosovës me flamurin shtetëror në garat ndërkombëtare

- Advertisement -

Kosova u përfaqësua për herë të parë me flamurin e saj shtetëror në një garë zyrtare ndërkombëtare, në Kampionatin Botëror të ekipeve të Pingpongut.

- Advertisement -

Ngjarja u mbajt në Kinë nga 24 shkurti deri më 2 mars të vitit 2008.

Në botërorin e Kinës, Kosovën e përfaqësuan Besart Domaniku, Betim Sejdiu e Jeton Beqiri në garën e meshkujve dhe Besire Domaniku, Arjeta Terstena e Blera Abazi në garën e femrave.

- Advertisement -

Para nisjes ky ekip u prit nga kryeministri i atëhershëm Hashim Thaçi, nga i cili mori dhe flamurin shtetëror të Kosovës, i cili është renditur në mes flamujve të 150 shteteve pjesëmarrëse në Kampionatin Botëror të Pingpongut në Kinë.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -