13.6 C
Pristina
E premte, 9 Qershor, 2023

KEDS zë për një javë afër 200 konsumatorë duke vjedhë rrymë

- Advertisement -

Të rekomanduara

Aksionet për kontrolle të keqpërdorimeve të ekipeve të kontrollit në KEDS po vazhdojnë të implementohen në tërë Kosovën në baza ditore.

Në vazhdën e këtyre kontrolleve, ekipet e KEDS-it kanë realizuar përgjatë javës 2742 kontrolle te konsumatorët për të cilët dyshohej se po e keqpërdornin energjinë elektrike. Prej tyre afër 200 u vërtetua se po e anashkalonin matjen e saktë të energjisë elektrike.

- Advertisement -

Keqpërdorimi i energjisë elektrike është i papranueshëm dhe i dënueshëm.
Rastet e tilla, ekipet e KEDS-it do t’i parashtrojnë për procedura të mëtutjeshme gjyqësore.

̈ ̈ ̈ℎ ̈. ̈ ̈ ̈ ̈ ℎ ̈ ̈: 0800 791 00, ̈ -, ̈ . ̈ .
̈ℎ ̈ ̈ ℎ̈̈ , ̈ !
: 0800 791 00
: @-.

- Advertisement -
- Advertisement -

Të fundit

Kosova, “viktimë” e Perëndimit për ta shkëputur Serbinë nga Rusia e Kina

Hezitimi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimit Evropian për ta goditur Serbinë pas tensioneve të fundit në...

Më shumë