25.7 C
Pristina
Saturday, June 22, 2024

Drejtori i Kulturës në Prizren me plotë gabime drejtshkrimore vetëm në një fjali të shkurtër

- Advertisement -

Drejtori i Drejtorisë për Kulturë në Komunën e Prizrenit, Adem Morina ka probleme elementare me drejtshkrimin në gjuhën shqipe.Në një status që ai e ka publikuar, në “facebook”, që përmban vetëm një fjali të shkurtër, janë 4 gabime drejtshkrimore.

- Advertisement -

“Për ata që ia kanë filluar punës, punë të mbarë dhe fundjavë të mirë! (duhet shkruar).Pas publikimit, të këtij statusi me gabime plotë, ai u mundua që ta përmirësoj, megjithatë ende mbeten gabime në statusin e tij.

- Advertisement -

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -