18.7 C
Pristina
Tuesday, May 21, 2024

Buzhala: Në Kosovë vlenë çfarë kerri ki, ata që kanë kerre tē 200 mijë eurove vlejnë më së shumti

- Advertisement -

Gazetari Viktor Buzhala ka bërë një krahasim sa i pëtket rangut shoqëror. Sipas tij, në Kosovë statusi shoqëror pērcaktohet në bazë të vlerës së veturës. “Ata që kanë vetura të 200 mijë eurove, vlejnë më së shumti”, ka thënë si përmes një video të publikuar nga Kosova ime.

- Advertisement -

Ai ka thënë që kosovarët po blejnë vetura me çmime marramëndëse me këste. Dhe kur nuk po kanë që ti paguajnë këstet, autosallonet po ua marrin veturat mbrapsht, ndërsa ata sipas Buzhalës, po i humbin të gjitha paratë që kanë paguar deri në atë moment.

Video e plotë:

- Advertisement -

Foto ilustrim*

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -