7 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

Vedati zbulon shumën e pagesës së “Stupcave” në fillimet e tyre

- Advertisement -

Konkurrenti i Big Brother VIP Kosova, Vedati në një bisedë që kishte me Brunon në oborrin e shtëpisë, ka zbuluar një detaj interesant nga fillimet e karrierës së tij.

- Advertisement -

Vedati ka thënë se ai bashkë me dy kolegët e tjerë, duke iu referuar, aktorëve Osman Azemit dhe Mensur Sfaqiut, të cilët po ashtu ishin pjesë e grupit “Stupcat”, nuk ishin paguar aspak mirë në fillimet e tyre. “Me vite ne kemi shkuar tre stupcat dhe i merrnim të tretë nga 200 euro”, ka thënë Vedati pos tjerash.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -