-6.8 C
Pristina
19 Janar, 2021 - 22:33

Veriu

- Advertisement -

Labi ‘shkel’ në veri të Mitrovicës

Ish-deputeti i Kuvendit, njëherësh këngëtari Labinot Tahiri ka vazhduar me shpërndarjen e pakove nëpër Republikën e Kosovës. Ai sot ishte në veri të vendit, ku...

Serbia nuk pyet Qeverinë e Kosovës: E fut Veriun në karantinë

Shtabet e krizave në Mitrovicën e Veriut dhe në Zveçan i kanë shpallur këto komuna nën karantinë me rekomandim të Institutit të Shëndetësisë Publike...

Serbët në veri nuk paguajnë faturat e ujit të shpenzuar

Rreth 15 milionë euro llogaritet fatura e borxhit të ujit të shpenzuar nga konsumatorët e katër komunave të pjesës veriore të Kosovës. Banorët e...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -