14.2 C
Pristina
Friday, March 31, 2023

Vedati për XhuIin: Më ka akuzuar pse nuk kam Iuftuar, ka Iuftuar Ademi, Zahiri dhe krejt Kosova (VIDEO)

- Advertisement -

Rekomandime

Një përpIasje në darkën e të nominuarve, e cila vazhdoi edhe sonte në Prime, ishte ajo mes Vedatit dhe Xhulianës.

- Advertisement -

Vedati është shprehur se Xhuli e ka ofenduar shpesh, madje sipas tij edhe e ka akuzuar pse nuk ka luftuar.

“Xhuli shpesh më ka thënë të shti në xhep, ti je i vogël. Më ka akuzuar pse nuk kam luftuar, ka luftuar Ademi, Zahiri dhe krejt Kosova”, është shprehur ai.

- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -

Të fundit