4 C
Pristina
24 Janar, 2021 - 07:47

Branislav Kërstiq

- Advertisement -

Gazetari serb mbështet idenë e Albin Kurtit

Kërstiq thotë se shumica e serbëve janë kundër ndarjes dhe dëshirojnë të jetojnë brenda shtetit të Kosovës Dialog poshtë-lart, përkatësisht dialog me serbët e Kosovës...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -