29.2 C
Pristina
Thursday, July 18, 2024

“Serbët duan një lloj autonomie, pavarësi në disa çështje”: Jabllanoviqi e quan krejt procesin e Asociacionit “të rremë”

- Advertisement -

“Është proces absolutisht i rremë”, thotë Kryrtari i Partisë së Serbëve të Kosovës, Aleksandar Jabllanoviq, në lidhje me Asociacionin e Komunave të banuara me shumicë serbe, teksa akuzon Brukselin për “burokratë” dhe “njerëz të pamencur” që nuk kanë “kurrëfarë perspektive lokale” nga banorët e veriut.

- Advertisement -

Jabllanoviq është i sigurt se “serbët e duan Asociacionin” por jo siç është tashmë, të cilin Asociacionin e cilëson si të pavlerë; teksa shton se “serbët duan një lloj autonomie, pavarësi në disa çështje”.

- Advertisement -
- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -