28.7 C
Pristina
Wednesday, June 12, 2024

Payesra Kosova ofron pagesën e tatimit në pronë përmes kredisë

- Advertisement -

Paysera Kosova ofron një shërbimi të ri që lejon tatimpaguesit të paguajnë tatimin në pronë përmes kredisë në platformën e pagesave https://pagesat.paysera-ks.com/.

- Advertisement -

Me moton “Mos e le me t’u mbledhë”, kjo risi vjen për të lehtësuar procedurat për qytetarët dhe bizneset në Kosovë, duke u ofruar një mundësi të re dhe më të përshtatshme për të përballuar detyrimet tatimore.

Paysera Kosova vazhdon të ofroj zgjidhje inovative dhe të përshtatshme për nevojat e klientëve.

- Advertisement -

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -