7 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

Eurodeputeti holandez: Kosovarët më në fund do të udhëtojnë pa viza në 2024

- Advertisement -

“Një hap i rëndësishëm! E mirëpres këtë vendim të shteteve anëtare. Së shpejti [ndodh] votimi në komitetin e punëve të brendshme dhe më pas në seancën plenare të Parlamentit Europian.

- Advertisement -

Më së voni më 1 janar 2024 Kosova do të marrë vendimin e merituar dhe të vonuar të udhëtimit pa viza”, ka shkruar Reuten në Twitter.

Eurpdeputeti, Thijs Reuten, ka thënë se kosovarët më së largu deri më 1 janar të vitit 2023 do të udhëtojnë pa viza.

- Advertisement -

Reuten e ka mirëpritur miratim liberalizmin e vizave nga Këshilli i Ministrave të BE-së.

“Një hap i rëndësishëm! E mirëpres këtë vendim të shteteve anëtare. Së shpejti [ndodh] votimi në komitetin e punëve të brendshme dhe më pas në seancën plenare të Parlamentit Europian. Më së voni më 1 janar 2024 Kosova do të marrë vendimin e merituar dhe të vonuar të udhëtimit pa viza”, ka shkruar Reuten në Twitter.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -