8.1 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

49 biznese në Drenicë kërkojnë punëtorë, paga deri në 564 euro

- Advertisement -

Agjensia e Punësimit e Republikës së Kosovës ka njoftuar se në kuadër të projektit superpuna aktualisht në gjithë vendin janë të hapura 6785 vende të lira pune, shkruan portali rajoni.org.

- Advertisement -

Prej tyre, 61 pozita të lira pune janë në rajonin e Drenicës, përkatësisht të hapura janë 11 vende në qytetin e Skenderajt dhe 50 në Drenas.

Paga është nga 264 euro deri në 600, varësisht nga pozitat e kërkuara.

- Advertisement -

Të rinjtë e moshave 18-25 vjeçare të interesuar për mundësi punësimi mund të regjistrohen në superpuna KËTU

Pozitat e lira në Skenderaj: https://superpuna.rks-gov.net/job-seeker?category_id=&employment_type_id=&criteria=&location=Sk%C3%ABnderaj&page=1

Pozitat e lira në Drenas: https://superpuna.rks-gov.net/job-seeker?category_id=&employment_type_id=&location=Gllogoc&criteria=

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -