22.3 C
Pristina
Thursday, July 18, 2024

Vrasja e Agonis Tetajt, Shaban Gogaj shpallet fajtor edhe në rigjykim – dënohet me mbi 7 vjet burgim

- Advertisement -

Gjykata e Pejës ka shpallur vendimin ndaj Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt në vitin 2018 në lokalin “Gogaj AG”.

- Advertisement -

Ai është shpallur fajtor për vrasje nga pakujdesia dhe për mbajtje në pronësi, kontroll, posedim të paautorizuar të armëve.

Gogaj është dënuar me dënim unik prej 7 vite e gjashtë muaj burgim, periudhë brenda së cilës do t’i llogaritet koha e kaluar në paraburgim.

- Advertisement -

“I akuzuari, Shaban Gogaj dhe i akuzuari Isuf Cacaj janë fajtor. I akuzuari Shaban Gogaj është fajtor për veprën penale nga pakujdesia dhe mbajtja në pronësi, kontroll, posedim të pautorizuar të armëve. I akuzuari Cacaj fajtor për veprën penale mbajtja në pronësi, kontroll, posedim të pautorizuar të armëve.

“Shaban Gogaj për veprën penale”vrasje nga pakujdesia” dënohet me burim në kohëzgjatje prej 5 vitesh, ndërsa për veprën tjetër i caktohet dënim me burgim prej 3 vite. I shqiptohet dënim unik në kohëzgjatje prej 7 vite e gjashtë muaj”, tha keryetarja e trupit gjykues.

- Advertisement -
- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -