10 C
Pristina
Wednesday, February 21, 2024

Si në përralla, kështu duket vendi ku do të kurorëzohen Adri dhe Ilirjana sonte në Big Brother VIP Kosova

- Advertisement -

Në “Prime” e natës së sotme të reality-shou “Big Brother VIP Kosova 2” u kurorëzua çifti, Adri – Iliriana.

- Advertisement -

Adri kishte vendosur që përmes një surprize t’i propozoi për martesë Ilirianës.

Ndërsa, vendi ku ata u kurorëzuan ishte përrallor.

- Advertisement -

Para propozimit, Adri bëri rrëfimin që kishte me Iliranën, ku ata ishin njohur shumë herët qysh si tinejxher derisa të pranishëm në këtë ceremoni ishin edhe familjarët e çiftit.

Më parë, është njoftuar nga produksioni së për herë të parë në këto dy edicione brenda shtëpisë së “Vëllait të Madh” do të zhvillohet një ceremoni dasme.

- Advertisement -

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -