10 C
Pristina
Wednesday, February 21, 2024

Përfundon seanca ndaj Naim Murselit dhe dy të tjerëve, pritet vendimi i Gjykatës për caktimin e paraburgimit

- Advertisement -

Ka përfunduar seanca dëgjimore ndaj Naim Murselit dhe dy të dyshuarve të tjerë, për vrasjen e Liridona Murselit.Seanca dëgjimore është mbajtur në Gjykatën Themelore në Prishtinë, ndërsa gjykata tash pritet të marrë vendimin për caktimin e masës së paraburgimit ndaj tre të dyshuarve.

- Advertisement -

Ka përfunduar seanca dëgjimore ndaj Naim Murselit dhe dy të dyshuarve të tjerë, për vrasjen e Liridona Murselit.

Seanca dëgjimore është mbajtur në Gjykatën Themelore në Prishtinë, ndërsa gjykata tash pritet të marrë vendimin për caktimin e masës së paraburgimit ndaj tre të dyshuarve.

- Advertisement -

Pas përfundimit të seancës, avokatët e dy të dyshuarve Granit Plavës dhe Kushtrim Kokallës, kanë thënë se klientët e tyre janë mbrojtur në heshtje.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -