5 C
Pristina
Sunday, April 21, 2024

Zviceranja që jeton tash e 20 vjet në Kosovë: Une kam zemër shqiptare

- Advertisement -

Tash e 20 vjet jeton në Kosovë. Ka arritur ta mësojë gjuhën shqipe, por me theks zviceran. Jeton në Prizren. “Jam e lidhur me ju, unë zemrën e kam shqiptare”, thotë ajo në një prononcim për N’05. “E kam fituar edhe nnshtetsin kosovare dhe jam krenare”, thot ajo. Për detaje të mëtutjeshme shikojeni videon më poshtë:

- Advertisement -

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -