20.7 C
Pristina
Monday, August 8, 2022

Zjarri me përmasa të mëdha në Mitrovicë, u evakuuan disa famiIje

Dje pasdite policia në Mitrovicë ka pranuar një informatë për raste të zjarreve në tri lokacione të ndryshme.

Siç njofton policia, në fshatin Cernushë zjarri ishte i përmasave shumë të mëdha dhe kishte përfshirë sipërfaqe të mëdha të pyjeve e paoshtu i ishte afruar shtëpive të banuara, me ç’rast janë evakuuar disa familje për sigurinë e tyre.

“Për ta lokalizuar zjarrin, janë ftuar në asistim edhe njësi të FSK-së dhe KFOR-it të cilët kanë ofruar asistimin e tyre si me personel poashtu edhe me pajisje. KFOR-i ka ofruar asistimin me helikopter për shuarjen e zjarreve.

Beteja 4 mujore e Insajderit me MPJ`në – Favori ndaj Prindon Sadriut dëmton buxhetin për 13 mijë euro

Falë përkrahjes së ofruar nga KFOR-i dhe FSK-së, nuk kemi zjarre aktive në asnjë zonë të Mitrovicës dhe gjatë tërë natës pjesëtarë të FSK-së kanë qëndruar afër vatrave të zjarrit derisa ato janë shuar plotësisht”, thuhet në njoftimin e policisë.

Të fundit
Lajme të lidhura