17.8 C
Pristina
Tuesday, June 28, 2022

Zelensky – ushtrisë: Përgatituni për një suIm të mundshëm nga Bjellorusia

Presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelensky ka udhëzuar Forcat e Armatosura që të kontrollojnë “gatishmërinë” për mbrojtje në katër rajone të Ukrainës perëndimore në rast të një pushtimi nga territori i Bjellorusisë.

“U diskutua çështja e Bjellorusisë dhe u vlerësuan të gjitha organet tona të përfshira, çfarë po ndodh atje, cili është statusi i ushtrisë bjelloruse dhe sa trupa ruse janë atje,” tha Sekretari i Këshillit Kombëtar për Sigurinë dhe Mbrojtjen e Kievit, Oleksiy Danilov.

Të fundit
Lajme të lidhura