18.7 C
Pristina
Tuesday, May 21, 2024

Zëdhënësi i PDK-së: Kurti tash e sa kohë e ka zënë veten në pushtet si rrenc

- Advertisement -

Zëdhënësi i PDK-së, Faton Adullahu, ka thënë se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti e ka të pamundur që të jetë i sinqertë.

- Advertisement -

Ai ka treguar disa arsye pse Kurti nuk është i sinqertë as ndaj qytetarëve si dhe ndaj vetes së tij.

“E kaluara e tij është bërë mjegull çorientuese në rrugëtimin e tij politik aktual, sidomos në përballje me Serbinë. Këtë nuk ja kemi borxh askush, më së paku votuesit e tij.” – ka shkruar ai ndër të tjera në Facebook.

- Advertisement -

Shkrimi i plotë:

Pse Kurti sot nuk është i sinqert ?

Kurti e ka të pamundur të jetë i sinqertë me të tjerët. Ai nuk po është i sinqertë, as me qytetarët, as opozitën, as me OJQ-të, as me t’vetit. Pse ? Sepse tash sa kohë e ka zënë veten në pushtet si rrenc në raport me veten e tij dje në opozitë. Ai sot nuk është i sinqertë as me veten e tij. Prandaj, sidomos në dialog me Serbinë, është me dy mendje, i pasaktë dhe konfuz, sepse nuk e ka të qartë kah të orientohet. E kaluara e tij është bërë mjegull çorientuese në rrugëtimin e tij politik aktual, sidomos në përballje me Serbinë. Këtë nuk ja kemi borxh askush, më së paku votuesit e tij.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -