13.1C
Pristina
3 Mars, 2021 - 19:52

Voton Lutfi Haziri, të gjithë sytë nga vajzat e tij

Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka votuar pak më parë në komunën e tij.

Haziri ka votuar bashkë me gruan dhe vajzat e tij.

y vajzat e Hazirit kanë marrë vëmendjen e të tjerve, derisa janë dukur për bukuri.

Të fundit

Të tjera nga rubrika