5.7C
Pristina
5 Mars, 2021 - 04:29

Vlora Çitaku: Gjykatat në Serbi vulosën racizmin ndaj shqiptarëve

Ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Vlora Çitaku, e konsideron të papranueshëm vendimin e Gjykatës së Lartë në Beograd ku i dha të drejtë Aleksander Vulinit për përdorimin e termit fyes ”shiptari”.

Çitaku shprehet tutje se me këtë vendim, Gjykatat në Serbi kanë vulosur racizmin ndaj shqiptarëve.

”Gjykatat në Serbi vulosën racizmin ndaj shqiptarëve. E papranueshme, por jo befasuese. Kjo nuk është dhe nuk duhet të mbetet vetëm betejë e shqiptarëve të Luginës”, shkruan ajo.

Të fundit

Të tjera nga rubrika