12.2C
Pristina
24 Shkurt, 2021 - 18:21

Vjen reagimi i parë nga LDK pas publikimit të Exit Polleve

Vendvotimet për zgjedhjet parlamentare në Kosovë u mbyllën në orën 19:00.

Pjesëmarrja e votuesve deri në këtë kohë ka qenë mbi 46 për qind, bëhet e ditur në ueb-faqen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

E shume Exit Polle të realizuara kanë dal me rezultatet e para.

Në të gjitha këto Exit Polle, Lëvizja Vetëvendosje del e para, po që ndryshon përqindja.

E dyta në të gjigha del Partia Demokratike e Kosovës, me përqindje të ndryshme.

E treta radhitet Lidhja Demokratike e Kosovës, e pasuar nga AAK-ja.

Pas publikimit të këtyre Exit Poll-eve, ka ardhë reagimi i parë nga LDK. Është ish Ministri i Bujqësisë dhe kandidati për deputet, Besian Mustafa, ai i cili ka reaguar përmes një postimi në facebook.

“LDK. Veç LDK. Gjithë LDK”, ka shkruar Mustafa.

Të fundit

Të tjera nga rubrika