-1.2C
Pristina
8 Mars, 2021 - 04:55

Vjen kërkesa për shkarkimin e Valdete Dakës nga Vjosa Osmani: E hëna të jetë dita e fundit

Ish agjenti I SHIK-ut Naim Miftari, i ka kërkuar presidentes në detyrë Vjosa osmanit, që deri të hënën, më së voni, ta shkarkojë nga pozita e kryetares së KQZ-së dhe komplet KQZ-në për shkak të manipulimit të madh që sipas tij po bëhet me përgatitjen e procesit të zgjedhjeve, e së fundi, edhe me të drejtën e cenuar për votim nga diaspora.

Miftari këtë kërkesë e drejton nëpërmes llogarisë së tij në Facebook.

Ky është postimi I tij I plotë:

“Apel ushtruses të detyres të presidentit të Kosoves z_Vjosa Osmanit nese KQZ e Valdete Dakes belerines të Hashimit,Kadris e Ises.. siq e kam paralajmruar edhe ma heret qellimisht me urdhra nga PDK_LDK i humb të drejten mbi 70_80.000 votav të lira nga diaspora,ta shkarkoj të hënen Vakdete Daken dhe komplent stafin e KQZ edhe ti shtyj zgjedhjet nese esht e munshum me ligj.! Gjykata ma e nalt e një shtetit ësht populli dhe vota e lir .!”

Të fundit

Të tjera nga rubrika