16.1 C
Pristina
Wednesday, October 5, 2022
- Advertisement -

Vizita e Bërnabiqit në Veri, Policia e Kosovës del me një njoftim për qytetarët

Kryeministrja serbe, Ana Bërnabiq sot do të realizojë një vizitë në Kosovë, konkretisht në veri të Mitrovicës në Komunën e Leposaviqit.

Policia e Kosovës, gjatë kësaj vizite e cila realizohet në Mitrovicën e Veriut, do të kujdeset për ofrimin e sigurisë dhe mirëmbajtjen e rendit e qetësisë publike.

- Advertisement -

Policia e Kosovës do të bëjë ndërprerje të përkohshme të qarkullimit të trafikut (në intervale të shkurta kohore), të disa segmenteve rrugore ku pritet të kalojë eskorta, si dhe në lokacione të caktuara ku parashihen të realizohen aktivitete.

Njoftimi i Policisë:

Prishtinë, 5 shtator 2022

- Advertisement -

Me datën 5 shtator 2022, në Republikën e Kosovës do të qëndrojë për vizitë Kryeministrja e Serbisë znj. Ana Brnabiç, së bashku me një delegacion shoqërues.

Policia e Kosovës, gjatë kësaj vizite e cila realizohet në Mitrovicën e Veriut, do të kujdeset për ofrimin e sigurisë dhe mirëmbajtjen e rendit e qetësisë publike.

Për të mundësuar qarkullim të lirë të eskortës zyrtare nën përcjellje dhe sigurim sipas itinerarit të lëvizjes, Policia e Kosovës do të bëjë ndërprerje të përkohshme të qarkullimit të trafikut (në intervale të shkurta kohore), të disa segmenteve rrugore ku pritet të kalojë eskorta, si dhe në lokacione të caktuara ku parashihen të realizohen aktivitete.

- Advertisement -

Njëkohësisht për të mundësuar qarkullimin dhe riorientimin e trafikut në rrugë alternative në lokacionet ku pritet të kalojë eskorta do të angazhohen zyrtarë policorë të njësiteve relevante, andaj Policia e Kosovës kërkon mirëkuptim të plotë nga ana e qytetarëve dhe pjesëmarrësve në trafik.

- Advertisement -
Të fundit

- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -