fbpx
29.7 C
Pristina
E martë, 24 Maj, 2022

Vetëvendosje fiton komunën e parë

Rekomandime

Qëndron Kastrati e ka pranuar humbjen në Kamenicë ndaj kundërkandidatit të tij Kadri Rahimaj.

Ai ka thënë se pas mbledhjes së shumicës së votave nga komisionerët tanë, Vetëvendosje del se ka fituar shumicën e këtyre votave.

Postimi i Kastratit:

Pas mbledhjes së shumicës së votave nga komisionerët tanë, Vetëvendosje del se ka fituar shumicën e këtyre votave!

I uroj kundërkandidatit fitoren dhe i dëshiroj suksese!

Është mëse e qartë që reforma në arsim e ka ndikuar disponimin e pesë fshatrave në këtyre zgjedhjeve, e cila ka ndikuar dukshëm në rezultat.

Të gjithë ata që na kanë mbështetur, të gjithë ata që na kanë votuar, përultësisht ju falemnderit!

Angazhimi im politik do të jetë i inspiruar dhe motivuar nga përvoja ime në Kamenicë! Ky vend do të mbetet shumë special për mua!

Më shumë artikuj

Të fundit