13.4 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -

Vdes Deliq, nënkryetari i Kuvendit të Serbisë dhe ish-gjenerali famëkeq

Ka ndërruar jetë nënkryetari i parlamentit serb, Bozhidar Deliq.

Gjatë luftës në Kosovë, Deliq ishte komandant i Brigadës 549 të Mekanizuar të Ushtrisë Jugosllave ku akuzohej për kryerjen e shumë krimeve në Kosovë.

- Advertisement -

Pikërisht para një javë, Shoqata KRlMET e Iuftës në Gjakovë, kishte dorëzuar kallëzim penal në Prokurorinë Speciale (PSRK) për kryerjen e krimeve të luftës.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -