-0.4C
Pristina
3 Mars, 2021 - 06:11

Valdete Daka tregon se çfarë kër cënime ka marrë

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka thënë se ka marrë kër.cënime të ndryshme nga forma të ndryshme.

Kjo për shkak se Kurtit iu pamundësua që të garojë në zgjedhjet e ardhshme për deputet.

“Kam marrë kër.cënime nga forma të ndryshme në Facebook, me emër dhe me mbiemër”, është shprehur Daka.

Tutje, ajo tha se KQZ-ja është organ kolegjial dhe nuk vendos vetë ajo për vendimet e këtij organi-

Vet fakti që një gjuhë e tillë e urr.ejtjes gjithandej ndaj meje personalisht, është e çuditshme. KQZ-ja është organ kolegjial.

Nuk është Valdete Daka ajo që vendos vetë”, ka thënë Daka në Pressing.

“Të gjitha këto janë pjesë e agjendave politike ditore”, shtoi Daka.

Të fundit

Të tjera nga rubrika