16.7 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës, Ministria publikon çmimet për 48 orë

Minstria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka bërë një njoftim mbi çmimet maksimale të lejuara për produktet e naftës.

Sipas MINT, çmimet maksimale, bazuar në Udhëzimin Administrativ, do të jenë si në vijim:

- Advertisement -

Çmimi maksimal i lejuar për produktin Dizel: 1.73 euro per litër;

Çmimi maksimal i lejuar për produktin Benzinë: 1.38 euro per litër;

Çmimi maksimal i lejuar për produktin Gas: 0.76 euro per litër.

- Advertisement -

Çmimet në fjalë do të vlejnë për 48 orë, teksa hyjnën ë fuqi sot në ora 10:00.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -