10.7 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

Ukrainasit rrethojnë istikamet brenda të cilëve ishin fshehur rusët – dorëzohen dy prej tyre kur e kuptojnë se nuk kanë nga t’ia mbajnë

- Advertisement -

Rekomandime

Luftëtarët ukrainas nga brigada e 108, kanë arritur të zënë rob lufte dy ushtarë rusë që po fshihen brenda istikameve.

- Advertisement -

Pamjet e filmuara nga kamerat e vendosura në helmetat e ushtarëve ukrainas, shfaq momentin kur ata rrethohen dhe pas disa të shtënave paralajmëruese, vendosin të dalin dhe të dorëzohen.

Por dorëzimi ndodhë vetëm atëherë kur e kuptojnë se nuk kanë nga t’ia mbajnë, dhe se ishin të rrethuar në të katër anët nga ukrainasit.

Ata dalin nga istikamet duke mbajtur duart e ngritura, kurse ukrainasit pasi i kontrollojnë nëse kanë ndonjë armë i ulin për t’i marrë në pyetje.

- Advertisement -

Sipas ushtrisë ukrainase, çdo ushtar rus i zënë rob do të trajtohet me ligjet ndërkombëtare dhe për asnjë moment nuk do të ketë dhunë apo keqtrajtim.

- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -

Të fundit