9.6C
Pristina
5 Mars, 2021 - 20:56

Turqit testojnë raketën e tyre “Mashallah Tebarekallah”

Turqia testoi raketën e saj Atmaca, prodhim nga kompania vendase e industrisë ushtarake Roketsan, me rreze te gjatë veprimi.

Atmaca e testua me sukses në Sinop.

Të shtënat me shënjestër provë në det u kryen nën mbikëqyrjen e komandantit të forcave detare, Admiralit Adnan Ozbal dhe guvernatorit Erol Karaomeroglu.

Parulla “Frikë për armiqtë, siguri për miqtë” u përdor për raketën e prodhimit plotësisht vendas, shkruan TRT.

Të fundit

Të tjera nga rubrika