7 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

Tri ditë më parë, ky person parashikoi tërmetin në mënyrë të frikshme në Turqi

- Advertisement -

Frank Hoogerbeets, parashikuesi i vetëshpallur i tërmeteve ka parashikuar se planeti do të përjetojë tërmete masive nga 24 shkurt deri më 8 mars.

- Advertisement -

Duket se ka pasur të drejtë. Por edhe ka bërë një parashikim të frikshëm për nga precizioni.

Një postim në Twitter, i bërë më 3 shkurt, Frank Hoogerbeets ka parashikuar në mënyrë të detajuar tërmetin e rënë në kufirin mes Turqisë dhe Sirisë.

- Advertisement -

Përveçse zonës ku do të dinte tërmeti, parashikoi në një mënyrë të frikshme dhe magnitudën.


Postimi i 3 ditëve më parë

“Herët ose vonë, një lëkundje me magnitudë 7.5 do të ndodhë në këtë rajon (Turqinë qendrore-jugore, Jordani, Siri, Liban),”-shkroi ai 3 ditë më parë, ndërkohë që sot shtoi: Zemra ime shkon për të gjithë të prekurit nga tërmeti i madh në Turqinë Qendrore. Siç e kam deklaruar më herët, herët a vonë kjo do të ndodhte në këtë rajon. Këto tërmete paraprihen gjithmonë nga gjeometria kritike planetare, siç kishim në 4-5 shkurt.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -