Tomë Gashi i gatshëm të vendos bast 150 mijë euro se do të ketë edhe ‘Qeveri Kurti 4’

Avokati, Tomë Gashi është përfshirë në debatin që ka nisur të bëhet për renditjen e Kosovës në raportin e publikuar nga “World Justice Project”, për sundim të ligjit.

Gashi pretendon se do të ketë “Qeveria Kurti 4” dhe se atëherë Kosova do të renditet e para në raportin e WJP-së.

Ai ka kërkuar që kjo të mbahet mend teksa ka thënë se është i gatshëm të vë bast prej 150 mijë eurove me këdo që nuk beson.

-Advertisement-

Postimi i plotë: