fbpx
-0.4 C
Pristina
19 Janar, 2022 - 17:24

Thotë se udhëton në kohë dhe vjen nga viti 3311, tregon këto foto si provë

Rekomandime

Një “udhëtari i kohës” nga viti 3311 ka publikuar një kasetë të çuditshme rrëfimi në të cilën ai paraqiti tre fotografi të asaj që ai pretendonte se ishte e ardhmja.

Rrëfimi i udhëtimit në kohë të njeriut anonim u shfaq në mars 2019, pasi ai ndau historinë e tij me hetuesit paranormalë në internet. Udhëtarit të supozuar të kohës i ishte mjegulluar fytyra dhe ishte shtrembëruar në video, por ai pretendoi se ai ishte i vërtet. Duke folur për një aparat fotografik për kanalin YouTube ApexTV, udhëtari në kohë prodhoi tre fotografi, të cilat ai tha se i mori në mision në vitin 3311. Udhëtari në kohë tha se ka një “histori jashtëzakonisht interesante” për të treguar – një histori për të kaluarën e tij dhe e ardhmja e tij

Burri tha: “Ajo që po ju them është e vërtetë dhe madje kam prova për ta vërtetuar atë.”

Ai pastaj nxori tre fotografi të asaj që bota supozohet të duket si gati 1,300 vjet në të ardhmen.

Fotografia e parë e çuditshme duket se tregon një qytet futuristik të ndërtuar në një lloj ishulli lundrues në qiell.

Udhëtari në kohë tha: “Kjo nuk ishte fotografia e vetme që bëra në të ardhmen.

“U futa përsëri në makinën e teleportacionit, por këtë herë më çoi në një vend krejt tjetër dhe unë bëra një fotografi edhe të atij vendi. Më lejoni t’ju tregoj atë fotografi. “, shkruan Express UK.

Ai më pas nxori një fotografi të një ndërtese, për të cilën tha se është një shtëpi tipike në të ardhmen e largët.

Dhe fotografia e tij e fundit ishte e një automjeti fluturues që kalonte mbi disa shtëpi dhe pemë.

Tre fotot, udhëtari i kohës pohoi me guxim, supozohet të mbështesin historinë e tij të diskutueshme

Sipas udhëtarit në kohë, ai shkrepi fotografitë pasi u zgjodh të merrte pjesë në një operacion të fshehtë të udhëtimit në kohë në vitet 1990.

Ai tha se ishte përzgjedhur për shkak të arritjeve të tij në shkollë në fushën e zhvillimit të kompjuterit.

Dhe ai argumentoi se sekretet e udhëtimit në kohë u plasën përmes aplikimeve misterioze të llogaritjes kuantike.

Ai tha: “Nuk mund ta them emrin e asaj organizate, por mund t’ju siguroj se organizata si ajo që po përshkruaj, dhe shumë e shumë të tjera, jo vetëm që ekzistojnë, por po kryejnë programe sekrete pas dyerve të mbyllura.”

Sidoqoftë, të tre fotografitë e paraqitura nga udhëtarja e supozuar në kohë janë redaktime të zgjuara të fotografive ekzistuese, të destinuara të duken sikur të jenë nga e ardhmja.

Më shumë artikuj

Të fundit