16.1 C
Pristina
Wednesday, October 5, 2022
- Advertisement -

Thesari urdhër ministrive, grevistëve u ndalen pagat e gushtit

Ministri i Financave, Punës dhe Transferve, Hekuran Murati, ka bërë të ditur sot se punonjësit që janë në grevë nuk do të paguhen.

Sipas kërkesës së Thesarit që i ka bërë Zyrës së Financave në Ministrinë e Financave, Punës dhe Transfereve, është kërkuar lista e punëtorëve grevistë, të cilët do të largohen nga lista e pagave për muajin gusht 2022.

- Advertisement -

Thesari u ka kërkuar që deri nesër në orën 14:00 t’i dërgohet lista e plotë e nëpunësve grevistë, të cilëve pritet t’u pezullohen pagat për këtë muaj.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -