23.2 C
Pristina
Wednesday, June 29, 2022

Tërmkolli: Kurti ra me këmbë në tokë, po këta të opozitës që ofendojnë shumicën shqiptare si pro jugosllavë, a vijnë në vete ndonjëherë?!

Melihate Tërmkolli, ka thënë se me festën që u bëri kryeministri Albin Kurti për takim veteranëve të cilët po protestojnë, bëri mire dhe kjo i takon një kryeministri.

Sipas saj, opozita e cila po ofendon shumicën shqiptare si pro jugosllavë, mund të vinë ndonjherë në vete?

Postimi në Facebook:

Albin Kurti filloi të bjerë me këmbë në tokë, të pranojë dialog me të pakënaqurit! Bëri mirë, i takon kjo Kryeministrit!

Po tani këta të opozitës, profiterët më të mëdhenj të Iuftës që ofendojnë shumicën shiptare si pro jugosllavë, a vijnë në vete ndonjëherë?!

Sot Kuvendi e Qeveria do të duhej të punonin fort me përgatitje e ekipe për Bruksel pas paralajmërimit se do të bisedohet për vizat për qytetarët e Kosovës me 23 qershor!

Sikur të kishim pushtet e opozitë që punojnë për këtë vend!

- Advertisement -

#MT

Të fundit
Lajme të lidhura