-5.8 C
Pristina
18 Janar, 2021 - 11:34

Zahir Tanin

- Advertisement -

Shefi i UNMIK’ut ka një kërkesë për institucionet e Kosovës

Duke i konsiderurar masat e marra për të luftuar COVID-19 dhe situatën emergjente të shëndetit publik, Përfaqësuesi Special i Sekretarit të Përgjithshëm dhe Shefi...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -