0.6C
Pristina
28 Janar, 2021 - 13:03

William Burns

- Advertisement -

Kush është veterani që Biden po e vendos në krye të CIA-s dhe lidhja e tij me Kosovën

Presidenti i zgjedhur i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka vendosur që drejtor i Agjencisë Qendrore të Inteligjencës amerikane të jetë William...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -